Narancsos-szegfűszeges pulykamellragu hozzávalók:

50 dkg pulykamellfilé

1 dl narancslé

narancshéj

1 evőkanál szójaszósz

1 evőkanál liszt

só, borskeverék

őrölt gyömbér

őrölt szegfűszeg

rozmaring

kevés olaj

Narancsos-szegfűszeges pulykamellragu elkészítése:

A narancsos-szegfűszeges pulykamellraguhoz a húst vágjuk kockákra, kevés olajban pirítsuk meg minden oldalról, pici vizet öntsünk alá, fűszerezzük.

Öntsük a húshoz a narancslét, szójaszószt.

Egy kanál lisztet kevés vízzel, vagy narancslével csomómentesen elkeverünk, hozzáöntjük a puhára főtt pulykahúshoz, így finom szaftot kapunk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc