Nyárson sült sertés puha hús hozzávalók:

sertéshús (karaj vagy szűzérme)

bors

száraz csípős paprika fűszer

fokhagyma

kukoricadara

Nyárson sült sertés puha hús elkészítése:

A húst darabot nem vágjuk szét. Megfűszerezzük, sóval, borssal és csípőssel. Teleszúrkáljuk fokghagymával és jól betakarjuk kukoricadarával (ez megóvja hogy kiszáradjon). Süssünk mellete burgonyát is, ami a húsról lecsöpög azt tegyük a burgonyára. Ha sütőben csinájuk a grill rúdon akkor alá tehetjük a burgonyát tepsiben. Kis sajttal is csorgassuk le a burgonyát.

Vegyes savanyúsággal tálaljuk és sok hideg sörrel.

A nyárson sült sertés puha hús receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 100 perc