Olaszos japán lazac saláta hozzávalók:

150 g lazac
1 paradicsom
½ uborka
100 g somen tészta

Szósz

2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál citromlé
2 evőknál szójaszósz

bors

Olaszos japán lazac saláta elkészítése:

Előszöris elkészítjük a szószt. Jól összekavarjuk a hozzávalókat, majd betesszük hűtőbe. A lazacot kockákra vágjuk, megszórjuk sóval és borssal, kicsit belisztezzük és olajban megpirítjuk. Kb 2 percig sütjük, azután hideg vízben leöblítjük és jól lecsorgatjuk. A paradicsomot és uborkát kockákra vágjuk. Kivesszük a szószt a hűtőből, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és uborkát, valamint a megfőzött somen tészát. Jól összekavarjuk, majd hozzadjuk a lazacot, megkavarjuk és tálaljuk. A salátát bazsalikommal díszitjük.

Az olaszos japán lazac saláta receptet CristinaK ajánlotta.

Olaszos japán lazac saláta egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc