Őszibarack krémleves hozzávalók:

10 darab őszibarack

kevés cukor – függ az őszibarack édességétől is

2 csomag vaníliás cukor

0,5 dl víz

2 dl tej

1 dl tejszín

1 dl édes fehérbor

1 tk reszelt narancshéj.

Őszibarack krémleves elkészítése:

Turmixolj össze 5 darab barackot, majd öntsd hozzá a vizet és a tejet. Ízlés szerint adj hozzá cukrot, narancshéjat és vaníliás cukrot. Majd forrásig főzd, ekkor add hozzá a bort és a tejszínt. Végül az újraforralás után vedd le a tűzről, add hozzá a maradék felkockázott őszibarackot, ezután hűtsd le, és már kész is a finom, nyári levesed.

A receptet beküldte: Tóth Niki

Őszibarack krémleves egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc