Padlizsán fasírt hozzávalók:

2 db padlizsán

100 g kenyér

egy tetős evőkanál liszt

2-3 gerezd fokhagyma

1 db hagyma

100 g sós túró

1 tojás

bors, só

zöldfűszerek

Padlizsán fasírt elkészítése:

Megsütjük a padlizsánokat és a vízbe áztatott és kicsavart kenyérrel együtt ledaráljuk.

Hozzáadjuk a lereszelt és kissé megpirított hagymát, 2 evőkanál olajat, a tojást, a lereszelt fokhagymát, a lisztet, egy teáskanál sót, kaprot, borsot és jól összedolgozzuk.

Veszünk egy-egy teáskanálnyit a keverékből, lisztbe mártjuk, fasírt alakúra formáljuk, és olajban kisütjük.

Padlizsán fasírt egyéb:

Melegen tálaljuk, reszelt telemeával vagy fűszerezett paradicsomszósszal díszítjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc