Padlizsános cordon bleu hozzávalók:

1 padlizsán

150 g préselt sonka

150 g sajt

2 tojás

bors

liszt

zsemlemorzsa

Padlizsános cordon bleu elkészítése:

A tojást felverjük, sózzuk és borsozzuk. A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk és félre tesszük 15 percre. Ezután szalvétával megtörölgetjük a víztől. Vékony szeletekre vágjuk a sonkát és a sajtot is. Két szelet padlizsán közé tesszünk egy szelet sonkát és egy szelet sajtot. Ezt a szendvicset hagyományosan kirántjuk.

Ezt a változatot egytálételként is fogyaszthatjuk.

Melegen vagy akár hidegen is tálalhatjuk.

A padlizsános cordon bleu receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc