Palacsintatorta hozzávalók:

20 darab palacsinta

25 dkg üveges csokikrém

15 dkg porcukor

6 tojásfehérje

25 dkg barackíz

1 csomag vaníliapudingpor

2 dl tej

Palacsintatorta elkészítése:

A palacsintákat hagyományos módon megsütjük.

Kivajazott tűzálló tál aljára tesszük az első palacsintát, megkenjük csokikrémmel, második palacsintára barackíz kerül, harmadikra a vaníliapuding. Ilyen sorrendben rétegezzük.

A tetejére a felvert porcukros tojásfehérjét kenjük, illetve az egész tortát körbekenjük, tíz perc alatt készre sütjük.

Tálaláskor a palacsintatortát tejszínhabbal és öntettel díszíthetjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc