Párolt káposzta hozzávalók:

1 közepes fej káposzta

1 hagyma

2 sárga répa

1 paradicsompaprika

2 paradicsom

1 csokor kapor

bors

Párolt káposzta elkészítése:

A káposztát apróra vágjuk. A zöldségeket megpucoljuk, apróra vágjuk és egy evőkanál olajban 10 percig folyamatosan kavarva dinszteljük, amíg elkezd forrni. Hozzáadjuk a káposztát, ráöntünk 1 liter vizet és kis tüzön kb 1 órát hagyjuk főni. Megfűszerezzük, hozzáadjuk a kaprot, kicsit még hagyjuk főni, majd eloltjuk a tüzet.

Egytálételként vagy hús mellé tálaljuk.

A párolt káposzta receptet Droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc