Pehelyszív hozzávalók:
- 360g fehér csokoládé
- 30g NESQUIK gabonapehely
- 30g CHEERIOS gabonapehely
- 3 eper (hosszában felezve)
- A dekorációhoz további gabonapehely (nyalókánként 26 szem)
Pehelyszív elkészítése:
A fehér csokoládét törje apróra, és melegítse folyékonyra.
Felezze el az így kapott folyékony csokoládét 2 tálba, az egyikhez adja hozzá a NESQUIK, a másikhoz a CHEERIOS pelyheket, és jól keverje el.
Egy kanál segítségével formázzon belőlük szív alakot sütőpapíron, és szúrja bele a hurkapálcát.
Amíg még nem dermed meg a csokoládé, dekorálja gabonapehellyel a külső részét, középre pedig tegyen rá egy-egy félbevágott epret.
10 perc alatt megdermed a csokoládé, ezután könnyen lehúzhatja róla a sütőpapírt.
Egy üvegpohárba szórjon gabonapelyheket, és ebbe szúrja bele a pehelyszívet.
0 hozzászólás