Petrezselymes gombaszuflé hozzávalók:

1/2 kg gomba

150 g vaj

5 tojás

200 g tejföl

50 g liszt

egy evőkanálnyi zsemlemorzsa

Petrezselymes gombaszuflé elkészítése:

Az apróra vágott gombákat és petrezselyem-zöldet megpároljuk 50 g vajban. A tojássárgáját kikeverjük 80 g vajjal, hozzá adjuk a tejfölt, a zsemlemorzsát, a lisztet, a megpirított gombát és jól összekeverjük.

Hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét. Az elegyet egy 20 g vajjal kivajazott és zsemlemorzsával kibélelt edénybe tesszük. A szuflét vízfürdőben egy órára a sütőbe tesszük.

Petrezselymes gombaszuflé egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc