Pikáns chillis gyümölcssaláta hozzávalók:

4 barack

2 nektarin

csombor

csípős paprika

házi meggy likőr

2 evőkanál cukor

rózsaszírmok

Pikáns chillis gyümölcssaláta elkészítése:

A barackokat leforrázuk, meghámozzuk és szeletekre vágjuk, a nektarinnal ugyanúgy teszünk. Karikákra vágjuk a csípős paprikát és a gyümölcsökre szórjuk egy pár csombor levéllel eggyüt.

Egy edénybe tűzre teszünk 200 ml vizet és hozzáadjuk a kát kanák cukrot és a csombort. Felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt akkor ráöntjük a gyümölcsökre, most szórjuk a rózsaszírmokat is. Legvégén a likőrrel bolondítjuk tovább. Le kell hűteni és megvárni hogy összeérjenek az ízek.

Aromás, hűsítő saláta, tálaljuk úgy hogy kívánatos legyen a szemnek.

A pikáns chillis gyümölcssaláta receptet Irénke ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc