Pontyból készült csorba hozzávalók:

sárgarépa

petrezselyem

hagyma

kevés rizs

egy közepes méretű ponty

Pontyból készült csorba elkészítése:

A zöldségeket apróra vágjuk, és a kiválogatott és megmosott rizzsel együtt feltesszük vízben főni.

Megtisztítjuk a pontyot, megmossuk és darabokra vágjuk. Mikor a zöldség majdnem megfőtt, beletesszük a pontyot is a fazékba és közepes lángon tovább főzzük. Ízlés szerint sózzuk. Mikor majdnem kész, beletesszük a főtt, leszűrt korpaciberét és egy marék apróra vágott zöldfűszert.

Még egyszer felfőzzük.

Pontyból készült csorba egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc