Póréhagymás tekercs hozzávalók:

500 g hájastészta

200 g póréhagyma

100 g sóstúró

100 g tehéntúró

1 tojás

csombor

bors

Póréhagymás tekercs elkészítése:

A karikákra vágott póréhagymát sós vízben egy percig főzzük. Leszűrjük. Összekavarjuk a kockára vágott sóstúróval, tehéntúróval és a csomborral kikevert tojássárgájával. Megsózzuk és borsozzuk. A tésztát nyolc csíkra vágjuk és mindegyikre teszünk a keverékből. Kettőbe hajtjuk őket és 20-25 percig nagy tüzön sütjük.

A póréhagymás tekercs receptet MariaMona ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 25 perc