Portobello-i gombás tokány hozzávalók:

1 kg portobello gomba
4-5 csokor zöldhagyma
2 csokor zöld kapor
1 csésze fehér bor
olívaolaj

őrölt bors
paradicsomlé

Portobello-i gombás tokány elkészítése:

A gombát megmossuk és nagy darabokra vágjuk. Sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és a levét félretesszük. A hagymát és kaprot apróra vágjuk. Egy edényben olívaolajban megsütjük a gombát majd hozzáadjuk a hagymát és 5-10 percig tovább sütjük. Hozzáadjuk a levet amiben főtt a gomba, a paradicsomlevet, kaprot, bort és borsot. A gombapörköltet kicsi tüzön kb 1 órát főzzük.

A portobello-i gombás tokány receptet Peruzele ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 75 perc