Pulet aile a’la Robull hozzávalók:

80 dkg csirkeszárny
5 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál méz
csipet só
1 evőkanál fahéj
10 gerezd fokhagyma
olaj vagy zsír a sütéshez
friss saláta vagy rizs köretnek

Pulet aile a’la Robull elkészítése:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk.

A szójaszószt elkeverjük a mézzel, majd a fahéjat is belekeverjük, ezután belerakjuk a vékony szeletekre vágott fokhagymát.

A csirkeszárnyakat alaposan belekeverjük a pácba, majd fóliával letakarva egy éjszakára hűtőbe rakjuk.

Reggel átkavarjuk, majd forró zsiradékban kisütjük.

Salátával, rizzsel tálalhatjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc