Rántott vöröshagyma hozzávalók:

4 vöröshagyma

liszt

tojás

zsemlemorzsa

olaj

Rántott vöröshagyma elkészítése:

4 közepes méretű vöröshagymát tisztítsunk meg, és keresztben vágjuk kb. 1 cm széles szeletekre. Az egyes szeleteket szedjük szét, és a külső hagymakarikákat forgassuk meg lisztben. Utána verjünk fel 3 egész tojást, és mártsuk bele a lisztes karikákat.

Végül forgassuk meg zsemlemorzsában és bő, forró olajban, közepes tűzön süssük aranysárgára. Kevés sóval megszórva, melegen, feltétként tálaljuk. Tartármártással leöntve, és párolt rizzsel fogyasztva érvényesül leginkább az íze.

Rántott vöröshagyma egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc