Répás burgonyarösti hozzávalók:

20 dkg sárgarépa

20 dkg burgonya

rozmaring

zsályalevél

2 evőkanál liszt

4 evőkanál víz

Répás burgonyarösti elkészítése:

A répás burgonyaröstihez 20 dkg sárgarépát és 20 dkg burgonyát meghámozok, lereszelek, majd felaprított rozmaringágat és zsályaleveleket adok hozzá.

Lassan hozzászitálok 2 evőkanál lisztet és hozzáadok 4 evőkanál vizet.

Összekeverem és négy egyenlő részre osztom a masszát.

Kevés forró olívaolajba beleteszem az egyik adagot, ellapítom, majd mindkét oldalát egyenletesen megsütöm.

Forrón, egytálételként tálalom a ropogós finomságot.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc