Sajtos-tejfölös töltött burgonya hozzávalók:

6 nagy burgonya

1 1/2 evőkanál vaj

150 g szárított sajt

150 g tejföl

1 evőkanál apróra vágott kapor

Sajtos-tejfölös töltött burgonya elkészítése:

Főzd meg a burgonyát. Mikor kész van, hagyd hűlni.

Hámozd meg, és vágj egy kalapot a burgonya hosszában.

Vájd ki a belsejét, úgy, hogy a megmaradt burgonya fala 1 és fél cm vastag legyen.

Válaszd félbe a kivájt burgonya mennyiséget. A felét dobd ki, a másik felét keverd össze vajjal és a reszelt sajttal. Ezzel a krémmel töltsd meg a burgonyát, de hagyj egy kis helyet a tejfölnek is.

Helyezd egymás mellé őket egy jénaiba, és hagyd pirulni a sütőben.

Sajtos-tejfölös töltött burgonya egyéb:

Amint kész van, tálalhatod is. Szórd meg egy kis petrezselyemmel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc