Sárgabarackos burgonya hozzávalók:

800 g burgonya

1 piros és 1 zöld paprika

400 g sárgabarack dobozból

1 nagy vöröshagyma

4 evőkanál vaj

curry por

400 ml zöldségleves

200 ml tejföl

fehérbors

apróra vágott petrezselyemzöld

2 evőkanál liszt

Sárgabarackos burgonya elkészítése:

Főzd a burgonyákat sós vízben 20 percig.

Aprítsd fel a hagymát, paprikákat, csepegtesd le a sárgabarackot és szeleteld fel.

A mártáshoz párold meg a hagymát 2 evőkanál vajon, add hozzá a curryt, lisztet és keverd össze.

Öntsd rá a zöldséglevest és a tejfölt, majd főzd 10-15 percig.

Főszerezd sóval, borssal.

Hámozd meg a burgonyákat és vágd kockákra, keverd össze a sárgabarackkal és paprikával, majd add a szószhoz az utolsó 10 percre.

Tálalhatod sültek mellé.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 55 perc