Sárgabarackos burgonya hozzávalók:
800 g burgonya
1 piros és 1 zöld paprika
400 g sárgabarack dobozból
1 nagy vöröshagyma
4 evőkanál vaj
curry por
400 ml zöldségleves
200 ml tejföl
fehérbors
apróra vágott petrezselyemzöld
2 evőkanál liszt
Sárgabarackos burgonya elkészítése:
Főzd a burgonyákat sós vízben 20 percig.
Aprítsd fel a hagymát, paprikákat, csepegtesd le a sárgabarackot és szeleteld fel.
A mártáshoz párold meg a hagymát 2 evőkanál vajon, add hozzá a curryt, lisztet és keverd össze.
Öntsd rá a zöldséglevest és a tejfölt, majd főzd 10-15 percig.
Főszerezd sóval, borssal.
Hámozd meg a burgonyákat és vágd kockákra, keverd össze a sárgabarackkal és paprikával, majd add a szószhoz az utolsó 10 percre.
Tálalhatod sültek mellé.
0 hozzászólás