Sertéscsülök zöldségekkel hozzávalók:

sertéscsülök

vaj

petrezselyemzöld

brokkoli, paprika, répa, borsó

burgonya

leves

mustár

petrezselyemzöld

bors, só

Sertéscsülök zöldségekkel elkészítése:

Megfőzzük a sertéscsülköt (többet, mint ha párolnánk), majd betesszük a sütőbe pirulni.

A zöldségeket megpirítjuk gyorsan wokban vajjal és petrezselyemmel, megbolondítjuk egy kis chilikrémmel (sambal oelek), és burgonyapürét készítünk. Ötvözzük a bajor konyhát a kínaival.

A krumplisalátát ugyanígy szoktam készíteni, csak majonéz helyett öntetet teszek bele egy kis levesből és mustárból, sózom, borsozom és apróra vágott petrezselyemzöldet adok hozzá.

Sertéscsülök zöldségekkel egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc