Sertéshúsos egytál savanyú uborkával hozzávalók:

1 üveg savanyú uborka
500 g disznóhús
1 doboz paradicsomlé
1 csokor petrezselyem
1 csokor kapor
néhány cikk fokhagyma
apróra vágott hagyma

bors
2 evőkanál olaj

Sertéshúsos egytál savanyú uborkával elkészítése:

Az egytálételhez az uborkát felvágjuk és éjszakára vízbe áztatjuk. A húst 15 percig olajban pároljuk. Hozzáadjuk a hagymát és további 15 percig hagyjuk főni. Ezután hozzáöntünk annyi vizet, hogy ellepje a húst, hozzáadjuk az uborkát, paradicsomlevet, sót, borsot, préselt fokhagymát, kaprot és petrezselymet, jól összekavarjuk és hagyjuk kicsit főni. Ezután a tálat előmelegített sütőbe tesszük 20 percre.

A sertéshúsos egytál savanyú uborkával receptet Droopina tálalja.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc