Sonkaropogós hozzávalók:

4 személyre

35 dkg főtt sonka

20 dkg besamel

2 tojássárgája

2 egész tojás

liszt

zsemlemorzsa

zsír

só, bors

Sonkaropogós elkészítése:

A sonka felét vágd apró kockákra, a többit pedig daráld le. A sűrű besamelt keverd össze a sonkával, a tojássárgákkal, sózd, borsozd.

A jól összedolgozott masszából formálj kis rudakat, s azokat tedd hűvös helyre.

A kroketteket közvetlenül a tálalás előtt forgasd lisztbe, elhabart tojásba, majd zsemlemorzsába és bő, forró zsiradékban süsd pirosra.

Így hasonló lesz a krumplis ételek közül a burgonya kroketthez.

Sonkaropogós egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc