Sült camembert áfonyalekvárral hozzávalók:

Camembert sajt

liszt

tojás

zsemlemorzsa

áfonyalekvár

Sült camembert áfonyalekvárral elkészítése:

A Camembert sajtot (egészben) lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk és beletesszük a forró olajba.

Csak addig sütjük, míg a panír megpirul, aztán kivesszük, és konyhai papírra tesszük, hogy az olajat felitassuk.

Forrón tálaljuk áfonyalekvárral (ha nincs, jó az erdei gyümölcs lekvár is). Nagyon finom!

Nagyon egyszerű vegetáriánus étel és az íze különleges!

Sült camembert áfonyalekvárral egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc