Sváb burgonya hozzávalók:

500 g burgonya

1 hagyma

1 piros kápia paprika

100 g oldalas

fűszerpaprika

bors

olaj

Sváb burgonya elkészítése:

Megpucoljuk a burgonyát, megmossuk és nagy kockákra vágjuk. Sós vízben megfőzzük, de nem sokáig, hogy ne törjön össze. A hagymát és paprikát megmossuk és apróra vágjuk. Kevés olajban átsütjük. Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a kockára vágott oldalast és megpirítjuk. A főtt burgonyát leszűrjük és hozzáadjuk az oldalashoz. Jól összekavarjuk és megfűszerezzük paprikával, sóval és borssal. 2-3 perc alatt készen van a remek krumplis étel.

Melegen tálaljuk.

A sváb burgonya receptet MariaMona ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc