Szardellás makaróni hozzávalók:

3-4 személyre

50 dkg makaróni

1 tubus szardellapaszta

1 húsleveskocka

5 dkg vaj

reszelt sajt

Szardellás makaróni elkészítése:

A vajat lágyítsd meg annyira, hogy a szardellapasztával könnyen össze tudd dolgozni. (Ha először főzöd, inkább használj csak fél tubus szardellapasztát.) A makarónit főzd meg ( a vizébe tedd bele a húsleveskockát, vagy egy kanál ételízesítőt), majd keverd hozzá a szardellás vajat, s forrón, bőven megszórva reszelt sajttal tálald.

A makaróni főzőlevét nyogodtan elhasználhatod levesnek.

Szardellás makaróni egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc