Tárkonyos bárányhús hozzávalók:

1 kg bárányhús

1 kanál tárkony

1 nagy hagyma

1 csésze olaj

1 kanál ecet

1 kiskanál paradicsomlé

Tárkonyos bárányhús elkészítése:

A húst megmossuk és darabokra vágjuk, majd forró olajban megpirítjuk. Mikor a hús mepirult, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, egy csésze meleg vízzel felöntjük, a lábost lefödjük és lassú tűzön főni hagyjuk.

Hozzáadjuk a többször megmosott tárkonyt. A tárkonyt vagy apróra vágjuk vagy meghagyjuk az egész leveleket.

Szószt készítünk lisztből, vízből és paradicsomléből, ráöntjük az ételre.

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és egy pár percig főni hagyjuk.

Tárkonyos bárányhús egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc