Tárkonyos csirkeragu hozzávalók:

30 dkg csirkemell file

1 csomag vegyes (sárgarépa, zöldborsó, karfiol) mirelit zöldség

2 doboz tejföl

5 dkg vaj

1 kanál liszt

2 darab húsleves kocka

tárkony

őrölt bors

citrom vagy citromlé

    Tárkonyos csirkeragu elkészítése:

    A csirkehúst apró vágom, majd vajon megpirítom. A lisztet hozzákeverve ismét kissé megpirítom. Felöntöm 1 liter vízzel, és bele teszem a mirelit zöldséget, kis őrölt borsot. Az egészet átforralom, majd a levesből vett lével elkevert tejfölt belekeverem, és hozzáadom a citromlevet, valamint a csipetnyi tárkonyt. Addig főzzük, amíg elfő a leve.

    Tárkonyos csirkeragu egyéb:

    Rizzsel kínálom.

    0 hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Avatár helyőrzője

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Elkészítési idő: 40 perc