Tárkonyos-tejszínes ragu leves hozzávalók:

csirkemell – 30 dkg

vöröshagyma – 20 dkg

zöldborsó – 15 dkg

sárgarépa – 10 dkg

gomba – 10 dkg

tejszín – 3,5 dl

húsleveskocka – 1 db

citromlé – 1 teáskanál

tárkony

bors

olaj

Tárkonyos-tejszínes ragu leves elkészítése:

A kockára vágott hagymát kevés zsiradékon megpirítom. Közben a leveskockából elkészítem az alaplevet. A megpirított hagymára ráöntöm a szintén kockára vágott húst. Amint el kezd pirulni (fehéredni) hozzáadom a sót, borsot és a citromlét, majd felöntöm az alaplével.

Ha a hús félig megfőtt, hozzáadom a kockára vágott sárgarépát, gombát és a borsót. Miután felfőtt az egész a tejszínnel besűrítem és a tárkonnyal is ízesítem. Még egyszer felfőzöm és forrón tálalom.
Jó étvágyat.

Tárkonyos-tejszínes ragu leves egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc