Tejföl-parmezán szószos hús hozzávalók:

hús

tejföl

liszt

tej

vaj

fokhagyma

parmezán

bors

Tejföl-parmezán szószos hús elkészítése:

Először megolvasztjuk a vajat, teszünk bele egy gerezd fokhagyát, kicsit pároljuk, majd kiszedjük. A lisztet is megpároljuk kicsit. Adagolunk tejet és tejfölt és kevergetve homogén szószt készítünk. Kevergetve bele szórjuk a parmezánt. Ha kész a szósz beletehetjük a húst, ami lehet húslevesből megmaradt hús vagy külön elkészített hús. A sót és a borsot se felejtsük ki.

Egy pohár sörrel és puliszkával tálaljuk.

A tejföl-parmezán szószos hús receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc