Tejfölös pirított csirkemáj hozzávalók:

4 személyre

50 dkg csirkemáj

10 dkg füstölt szalonna

2 dl tejföl

fokhagyma

őrölt fehérbors, só

Tejfölös pirított csirkemáj elkészítése:

A tejfölös pirított csirkemájhoz a májat és a szalonnát egyaránt vágd metéltre. A szalonna zsírját süsd ki, majd add hozzá a májat is.

Erős tűzön, folytonos kevergetés mellett pirítsd. Ha a májdarabok felszíne már kissé megpirult, akkor törj rá 2-3 gerezd fokhagymát, borsozd meg, add hozzá a tejfölt, s azzal jól forrald össze.

Ha a máj már puha, sózd meg, s még borsozd is, ha kell.

A csirkemáj egy része -szívvel is pótolható.

Tejfölös pirított csirkemáj egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc