Tejszínes szűzérme hozzávalók:

szűzérme

konzerv gomba

baconszalonna

uborka

hagyma

só, bors

burgonya

tejszín

Tejszínes szűzérme elkészítése:

A szűzérmét felszeleteljük, kevés zsíradékon megsütjük. A gombát, az uborkát, a bacont vékony metéltekre vágjuk és a finomra szeletelt hagymával összepirítjuk.

Tejszínt öntünk hozzá, ezzel felforraljuk, majd sóval, borssal és, ha szeretjük, fokhagymával ízesítjük.

A mártásba forgatjuk a sertéshúst.

Köretnek héjában sült fűszeres burgonyát adunk hozzá.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc