Tepsiben sült sajtos gombácskák hozzávalók:
néhány fehér gomba
2-3 kaliforniai paprika
1 fej hagyma
2 pradicsom
olaj
Tepsiben sült sajtos gombácskák elkészítése:
Mosd meg a gombákat, törd le a száraikatt és tedd őket olajos tepsibe. A gombafejeket töltsd meg a következő töltelékkel: a felaprított szárakat keverd össze 2-3 apróra vágott kaliforniai paprikával, karikázz rá hagymát és paradicsomot. Hintsd meg sóval és borssal és alufólia alatt süsd meg a sütőben.
Amikor a gombák megpuhultak, szedd le róluk a foliát és hagyd még sülni, amig elfogy alóluk a lé. Ekkor reszeld le sajttal és hagyd addig sülni, amíg a sajt megolvad és megpirul.
Nagyon finom vegetáriánus egytálétel.
Tepsiben sült sajtos gombácskák egyéb:
Egy pohár borral tálald.
0 hozzászólás