Tepsis hús tejföllel hozzávalók:

8 szelet karaj vagy comb

1 kg burgonya

2 fej hagyma

2 csésze tejföl

2 evőkanál mustár

só, bors, vegeta

Tepsis hús tejföllel elkészítése:

Vágd karikákra a meghámozott burgonyát és hagymát. Potyold meg a húst és sózd, borsozd. Tegyél a tálcára egy réteg burgonyát és szórd meg egy kis vegetával.

A húsréteget kend meg tejföllel, mustárral, majd tegyél egy réteg hagymakarikát. Aztán egy réteg tejföllel megkent burgonyát.

Önts rá egy kis olajat, fedd le fóliával és süsd másfél órán keresztül. Ha van szalonnád, tedd alulra és akkor ne használj olajat.

Finom, hagyományos egytálétel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc