Tepsis krumpli hozzávalók:

2 kg krumpli

20 dkg füstölt szalonna

1 fej hagyma

Tepsis krumpli elkészítése:

A burgonyát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel tetszés szerint. Ezután mehet a tepsibe, rá kerül a karikára vágott hagyma, majd a csíkokra vágott szalonna.

Ha mindez megvan, fedjük le alufóliával és 30 percre tegyük a sütőbe.

A fél óra elteltével vegyük le a fóliát, az ételt tegyük vissza még egy negyedórára a sütőbe és süssük ropogósra.

Tálalhatjuk köretként húsok mellé vagy ehetjük egytálételként is. Savanyúság is illik hozzá.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc