Teriyaki sült hozzávalók:

2 szelet marhahús

bors

1-2 evőkanál olaj

Teriyaki szósz

3 evőkanál cukor

4 evőkanál fehér bor

50 ml szója szósz

Teriyaki sült elkészítése:

A húst megborsozzuk, és meg pirítjuk mindkét oldalán, kivesszük, megtörölgetjük a serpenyőt az olajtól. A szószt belerakjuk és kb. 1 percet forraljuk, bele rakjuk a húst és hagyjuk karamelizázódni a szószt. A húst töbször átforgatjuka szószba miközben készűl. Kb. 2-3 percet kell benne legyen a hús. A teriyaki szószt el lehet othon készíteni 3 evőkanál cukor, 4 evőkanál fehér bor és 50 ml szója szósz összekeverésével.

Csípős mustárral kell tálalni.

A teriyaki sült receptet CristinaK ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc