Tökös lapótya hozzávalók:

6 db burgonya

1 cukkini

1 evőkanál kukoricaliszt

5 evőkanál sima liszt

1 tojás

só, bors

2 gerezd fokhagyma

kaporlevél

Tökös lapótya elkészítése:

A burgonyát és a cukkinit szálasra reszeljük.

A fokhagymát és a kaprot apróra vágjuk.

A hozzávalókat összekeverjük.

Forró olajban pirosra sütjük a csinos lapcsánka darabokat.

Szezámmaggal is gazdagíthatjuk, szabadtűzön, tárcsán is süthetjük.

A tökös lapótya tejföllel, sajttal is finom.

Tökös lapótya egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc