Töltött almáskeksz hozzávalók:

2 csomag (50 dkg) szögletes háztartási keksz

1 kg alma

30 dkg kristálycukor

3 csomag vaníliapuding

4 dl víz

Csokimáz:

5 csapott kanál cukor

4 kanál kakaó

3 kanál tej

5 dkg vaj

Töltött almáskeksz elkészítése:

Az almát lereszeljük, kicsavarjuk és a kristálycukorral felrotyogtatjuk és egy kicsit ismét kicsavarjuk.

A vaníliapudingot 4 dl vízzel elkészítjük, és ha kihűlt a reszelt cukros almával összekeverjük.

Egy szögletes tepsi alját kirakjuk keksszel, ráterítjük az almával összekevert pudingot, majd a tetejét is kirakjuk keksszel, majd a sütemény tetejét bevonjuk csokimázzal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc