Töltött gombafejek hozzávalók:
8 fej gomba
11 evőkanál olaj
20 dkg darálthús
1 tasak Knorr milánói makaróni rafinér
1 csokor petrezselyemzöld
1 evőkanál oregano
1 db zsemle
tej ízlés szerint
10 dkg füstölt sajt
szemes bors ízlés szerint
Töltött gombafejek elkészítése:
A gombafejekbe egy-egy kanál olajat öntünk, megborsozzuk, és sütőlemezre helyezzük. A többi olajon a húst megpirítjuk, és hozzáadunk 2, 5dl hideg vizet.
A knorr rafinériát elkeverjük benne, és készre főzzük.
Hozzáadjuk az aprított petrezselymet, a tejben áztatott kinyomkodott zsemlét, oregánót, és az apró kockára vágott sajtot.
Elkeverjük, és a masszát szétosztjuk a gombafejek között.
Forró sütőben kb. 20 percig, sütjük.
Az elkészült étel önmagában vagy rizzsel is fogyasztható.
0 hozzászólás