Tonhalas egytálétel zöldségekkel hozzávalók:

Tészta

100 g vaj
2 tojássárgája
1 teljes tojás
50 ml tej vagy tejföl
250 g liszt

Töltelék

2 piros húsos paprika
2 sárga húsos paprika
1 tonhal konzerv
4 tojás
1 hagyma
2 evőkanál olaj
2 babérlevél
csombor

bors

Tonhalas egytálétel zöldségekkel elkészítése:

A halételhez a tészta összes hozzávalóját jól összekavarjuk és 30 percre betesszük hűtőbe. A paprikát a hagymával együtt felszeleteljük és 10 percig olajban pároljuk. Mikor a paprika megpuhult, hozzáadjuk a csombort, babérlevelet és megfűszerezzük. A tonhalat lecsorgatjuk, összekavarjuk olajjal, majd hozzáadjuk a tojásokat és jól megkavarjuk. A tortaformát kibéleljük a tésztával, majd beleöntjük a kihült paprikát. Erre ráöntjük a tonhalat és elegyengetjük. 150 fokos sütőbe tesszük 35 percre.

A tonhalas egytálétel zöldségekkel receptet Droopina ajánlotta.

Tonhalas egytálétel zöldségekkel egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc