Új zélandi halas-burgonyás előétel hozzávalók:

5-6 burgonya

600 g olajos tonhal

100 g light olívabogyó

1 piros paprika

5 szál újhagyma

egy kisebb citrom leve

3 kanál olívaolaj

petrezselyem

Új zélandi halas-burgonyás előétel elkészítése:

Készíts a burgonyából pürét, add hozzá az olívaolajat, a citromlevet, a felaprított petrezselymet és a sót. Keverd össze a halat a hagymával, a feldarabolt olajbogyóval és a felkarikázott paprikával.

Egy (lehetőleg átlátszó) edénybe tedd bele a fél adag pürét, majd a halat, végül a maradék pürét.

Díszítsd a halételt hagymakarikákkal, olajbogyóval és piros paprikával.

Új zélandi halas-burgonyás előétel egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc