Vanília krémes epres süti hozzávalók:

8 tojásból piskóta

1 kg földieper

vaníliakrém

Vanília krémes epres süti elkészítése:

8 tojásból a szokásos módon, nagy méretű, szögletes tepsiben piskótát sütünk. Rácsra borítva hagyjuk kihűlni.

A földiepret megmossuk, megtisztítjuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit felnegyedeljük.

Elkészítjük a vaníliakrémet.

Míg a krém hűl, az epreket a piskóta tetejére rendezzük. Leöntjük a kihűlt krémmel.

Egy hosszú pengéjű kés segítségével egyenletesen szétterítjük rajta a krémet, majd a tetejét a félretett eperszemekkel és mentalevéllel díszítjük.

Nagyon gyorsan elkészíthető, egyszerű, de nagyon finom sütemény.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc