Vendégváró tésztasaláta hozzávalók:

Fél csomag (225 gr) tészta (például orsó)

1 piros pritaminpaprika (vagy kápiapaprika) csíkokra vágva

1 zöld pritaminpaprika csíkokra vágva

Egy marék fekete olajbogyó

Fetasajt (opcionális)

100 gr brokkoli főzve

3 cikk zúzott fokhagyma

1 kávéskanál oregánó

1 kávéskanál rozmaring

2 evőkanál balzsam ecet

Reszelt parmezán sajt

    Vendégváró tésztasaláta elkészítése:

    Amíg a tészta és a brokkoli (külön-külön) fő a sós vízben, csíkozd fel a paprikát, vágd ketté az olajbogyókat.

    A fűszereket keverd össze a zúzott fokhagymával, a balzsamecettel és 2-3 kanál olivaolajjal.

    Ha minden megfőtt, a brokkolit szedd kisebb darabokra, keverd el a tésztával, majd öntsd hozzá a fűszeres ecetet is, és törd bele a fetát, azzal is keverd el óvatosan.

    Vendégváró tésztasaláta egyéb:

    Parmezánnal megszórva a tetejét tálald (ha nem tettél bele fetát)

    0 hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Avatár helyőrzője

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Elkészítési idő: 45 perc