Vörösáfonyás túrótorta hozzávalók:

50 dkg tehéntúró

2,5 dl tejföl

3 tojás

2 evőkanál búzadara

1 csomag „Gála” főzésnélküli krémpuding-por

izlés szerint kristálycukor, 1 közepes narancs reszelt héja, kisebb citrom reszelt héja, vanilia kivonat vagy vaniliáscukor

2 evőkanál vörösáfonya

Vörösáfonyás túrótorta elkészítése:

A túrót összekeverem a tejföllel, az ízesítőkkel, a pudingporral, búzadarával, a 3 tojás sárgájával. Beleszórom az áfonyát, majd legvégén a 3 tojás felvert habját beleforgatom.

Kivajazott-lisztezett formába öntöm és előmelegített sütőben, közepes lángon kb 30-40 percig sütöm.

A kép csak illusztráció.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc