Vörösáfonyás túrótorta hozzávalók:
50 dkg tehéntúró
2,5 dl tejföl
3 tojás
2 evőkanál búzadara
1 csomag „Gála” főzésnélküli krémpuding-por
izlés szerint kristálycukor, 1 közepes narancs reszelt héja, kisebb citrom reszelt héja, vanilia kivonat vagy vaniliáscukor
2 evőkanál vörösáfonya
Vörösáfonyás túrótorta elkészítése:
A túrót összekeverem a tejföllel, az ízesítőkkel, a pudingporral, búzadarával, a 3 tojás sárgájával. Beleszórom az áfonyát, majd legvégén a 3 tojás felvert habját beleforgatom.
Kivajazott-lisztezett formába öntöm és előmelegített sütőben, közepes lángon kb 30-40 percig sütöm.
A kép csak illusztráció.
0 hozzászólás