Vörösborkalács hozzávalók:

25 dkg margarin

20 dkg cukor

4 tojás

25 dkg liszt

3/4 csomag sütőpor

10 dkg reszelt étcsokoládé

1/2 evőkanál kakaópor

1 teáskanál őrölt fahéj

1,25 dl száraz vörösbor

Vörösborkalács elkészítése:

A vajat a cukorral habosra keverjük. A sütőport a lisztbe szórjuk. A cukros vajhoz felváltva adjuk a felvert tojásokat és a lisztet.

Ezután hozzákeverjük a fahéjat, a kakót, a reszelt csokoládét és a vörösbort. A tésztát kikent dobozformába öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben 60 perc alatt készre sütjük.

Kínáljunk hozzá tejszínhabot és svájci csokit.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 65 perc