Zöld salátás csorba hozzávalók:

2 kemény fej saláta

6 szál zöldhagyma

aprított fűszerek (petrezselyem és kapor)

2 kanál olaj

1 csokor leostyán

4 tojás

1.5 l víz

Zöld salátás csorba elkészítése:

Mosd meg a zöldhagymát és a zöldfűszereket, aprítsd fel és tedd fel főni sós vízbe két kanál olajjal. Amikor megfőttek, tedd bele a vékony csíkokra vágott salátát és főzd tovább.

Amikor a saláta is elkészült, savanyítsd ecettel. Készíts 4 tojásból omelettet, szeleteld fel, tedd tálba és öntsd rá a csorbát.

Tálald forrón, benne kenyérbéllel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc