Zöldborsó édesen hozzávalók:

1 kg zöldborsó

3 db sárgarépa

1 doboz paradicsompüré

3 evőkanál liszt

1 evőkanál cukor

1 kávéskanál só

1 evőkanál olaj

vegeta

Zöldborsó édesen elkészítése:

Az édes zöldborsófőzelékhez a sárgarépát megtisztítjuk és felkarikázzuk, majd az olajon, fedő alatt megpároljuk a zöldborsóval. Megszórjuk a liszttel és felöntjük kb. fél liter vízzel. Belekeverjük a paradicsompürét, az ízesítőket, és puhára főzzük. Feltétként zöldségropogóst vagy túrós poféznit adhatunk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 0 perc