Zöldséges burgonya hozzávalók:
1 kg burgonya
5 savanyú uborka
1 savanyú paradicsompaprika
1 kukorica konzerv
vegeta
1 Knorr kocka
bors, só
3 kanál mustár
3 kanál ecet
3 kanál olaj
250 ml víz
babérlevél
Zöldséges burgonya elkészítése:
Főzd meg héjában a burgonyát, majd pucold meg és vágd karikákra.
Tedd oda főni a vizet egy külön edényben, adj hozzá ecetet, olajat, vegetát, a Knorr kockát, sót, mustárt, borsot, valamint babérlevelet és hagyd a tűzön 6 percig.
A karikákra vágott krumplihoz add hozzá a kukorica konzervet, a karikákra vágott savanyú uborkát és a felkockázott paradicsompaprikát.
Ehhez öntsd hozzá az előbb elkészített keveréket, majd fedd le az edényt és hagyd így körülbelül 15 percig.
Zöldséges burgonya egyéb:
Csirkehússal, rántott sajttal vagy bármilyen hússal fogyaszthatod.
0 hozzászólás