Zöldséges burgonya hozzávalók:

1 kg burgonya

5 savanyú  uborka

1 savanyú paradicsompaprika

1 kukorica konzerv

vegeta

1 Knorr kocka

bors, só

3 kanál mustár

3 kanál ecet

3 kanál olaj

250 ml víz

babérlevél

Zöldséges burgonya elkészítése:

Főzd meg héjában a burgonyát, majd pucold meg és vágd karikákra.

Tedd oda főni a vizet egy külön edényben, adj hozzá ecetet, olajat, vegetát, a Knorr kockát, sót, mustárt, borsot, valamint babérlevelet és hagyd a tűzön 6 percig.

A karikákra vágott krumplihoz add hozzá a kukorica konzervet, a karikákra vágott savanyú uborkát és a felkockázott paradicsompaprikát.

Ehhez öntsd hozzá az előbb elkészített keveréket, majd fedd le az edényt és hagyd így körülbelül 15 percig.

Zöldséges burgonya egyéb:

Csirkehússal, rántott sajttal vagy bármilyen hússal fogyaszthatod.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc