Zöldséges melegszendvics hozzávalók:

20 dkg brokkoli

10 dkg vajjal

diónyi vöröshagyma

fél mokkáskanál só

egy csipet őrölt bors

kenyér

sajt

Zöldséges melegszendvics elkészítése:

A zöldséges melegszendvicshez 20 dkg puhára párolt brokkolit, pasztinákot vagy más zöldséget normál tárcsával ellátott húsdarálón hajtsunk át vagy vágjuk apró darabokra, és keverjük össze 10 dkg szobahőmérsékletű vajjal, egy diónyi apróra vágott vöröshagymával, fél mokkáskanál sóval, valamint egy csipet őrölt borssal.

A habosra kevert krémet vastagon kenjük friss kenyérszeletekre, és grillsütőben pirítsuk meg.

Amikor a teteje zsemleszínűvé vált, borítsunk rá egy vékony szelet edámi– vagy trappista sajtot, és süssük még pár percig, amíg a sajt ráolvad.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 10 perc