Füstölt zöldségleves hozzávalók:

hagyma
sárgarépa
káposzta
paprika (csípős is)
egy füstölt kolbász (bármilyen finom füstölt dolog jó)
tök
zöldpaszuly
krumpli
káposztalé
csombor
só, bors

    Füstölt zöldségleves elkészítése:

    A hagymát, sárgarépát, káposztát, paprikát, a füstölt kolbászt együtt megpároljuk.

    Hozzáadjuk a tököt, a zöldpaszulyt és a krumplit (hogyha van zöld borső az is jó).

    Addig főzzük míg elkészül, fűszerezzük csomborral, ha még szükséges sóval és borssal.

    A végén zöldpetrezselymet teszünk hozzá és káposztalével savanyítjuk.

     

    A receptet BD ajánlotta.

    0 hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Avatár helyőrzője

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Elkészítési idő: 60 perc