Sajtos és túrós sültburgonya hozzávalók:

érlelt sajt
tömlőtúró

füstölt sajt
burgonya
tojás
tejföl
fűszerek tetszés szerint

Sajtos és túrós sültburgonya elkészítése:

Főzd meg egy kicsit a burgonyákat (nem teljesen) és vágd szeletekre. Keverd össze a tojásokat a tejföllel.

1 tepsi: burgonya, tömlőtúró, burgonya, tojással kevert tejföl, füstölt sajt.

2 tepsi: burgonya, zöldfűszeres sajt, burgonya, sajt zöldfűszer nélkül, burgonya, tojással kevert tejföl, fűszerpaprika.

Tedd a tálcákat sütőbe, amíg kiállják a fogpiszkáló próbát.

A sajtos burgonya finomabb hidegen, kockákra vágva, a túrós finomabb melegebben.

Mindkettőt (vagy bármilyen más variációt) tálalhatod köretként sültek mellé vagy mint önálló fogás (egy salátával) vagy hideg előételként, kockákra vágva.

A receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc